AcasăAlimenteAperitive de iarnă

Aperitive de iarnă care apucă gura pentru fiecare masă

Aperitivele de iarnă sunt o modalitate excelentă de a începe o masă sau de a savura ca gustare în lunile mai reci. De obicei sunt calde, consistente și reconfortante. Sunt perfecte pentru a distra oaspeții sau pentru o noapte confortabilă. Multe aperitive de iarnă sunt, de asemenea, ușor de făcut și pot fi pregătite în avans, ceea ce le face grozave pentru găzduirea de petreceri sau întruniri. Puteți experimenta cu diferite rețete și ingrediente pentru a găsi aperitivul perfect pentru gustul dvs. Simte-te liber să fii creativ cu aperitivele tale de iarnă și savurează-le din plin!

Care pot fi cele mai gustoase aperitive de iarnă?

Iarna este un moment minunat pentru aperitive calde și consistente care pot fi savurate înainte de masă sau ca gustare. Iată câteva aperitive de iarnă populare și gustoase:

Acestea sunt câteva aperitive populare de iarnă, dar există multe alte opțiuni delicioase din care să alegeți. Puteți explora diferite rețete pentru a o găsi pe cea care vă place cel mai mult și o puteți face cu ingredientele pe care le aveți la îndemână.

Aperitive de iarnă Idei pentru iarnă
Salată de Broccoli Bacon

Salata de broccoli bacon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de aperitive. Această rețetă face 8 porții cu 229 de calorii , 6 g de proteine și 11 g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de stafide, oțet de cidru, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 47% . Încercați Salata de broccoli și slănină , Salata de broccoli și slănină și Salata de broccoli și bacon pentru rețete similare.

Slănină glazurată

Glazed Bacon ar putea fi doar garnitura pe care o cauți. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 23 g de grăsimi și un total de 347 de calorii . Această rețetă servește 8. Pentru 87 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită slănină, zahăr brun, muștar dijon și suc de portocale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Cu un scor de 16% , acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Glazed Bacon Chicken , Glazed Bacon Aperitive și Sorghum Glazed Bacon .

Tartalete cu prune cu bijuterii

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încercați tartele cu prune cu bijuterii. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine , 33 g de grăsimi și un total de 578 de calorii . Pentru 96 de cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste of Home necesită zahăr brun, prune, zahăr și sare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 27% , ceea ce este destul de rău. Cușcușul cu bijuterii , Prajitura cu fructe cu bijuterii și Prajitura cu fructe cu bijuterii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Bere Somon

Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă somonul de bere. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 129 de calorii , 2 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6. Pentru 59 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Ziua Tatălui va fi și mai specială cu această rețetă. Un amestec de bere, file de somon bucată de coadă, unt și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute . În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 9% . Încercați somon marinat cu bere și lămâie , somon poșat cu bere cu maioneză de tarhon și somon aluat cu bere de bere Rock Bottom pentru rețete similare.

Mini Pâini cu Nucă de Macadamia

Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă mini-pâinile cu nucă de macadamia. Această rețetă servește 30. O porție conține 162 de calorii , 2 g de proteine și 8 g de grăsimi . Pentru 26 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită praf de copt, nuci de macadamia, făină și extract de vanilie. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Cu un scor de 12% , acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ mini-pâini cu fructe și nuci , mini-pâini cu afine și nuci și mini-pâini cu afine și nuci cu semințe de in .

Sandvișuri cu legume la grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încercați Sandvișurile cu legume la grătar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 184 de calorii . Această rețetă fără lactate și lacto ovo vegetariană servește 6 și costă 68 de cenți per porție . Această rețetă de la Allrecipes necesită ardei gras, ardei gras, ulei de măsline și ceapă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 38% . Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sandvișuri cu legume la grătar , Sandvișuri cu pui la grătar și Sandvișuri cu salată cu ouă la grătar .

Salată în straturi pentru o mulțime

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încercați Salata în straturi pentru o mulțime. Această rețetă fără gluten servește 20 și costă 31 de cenți per porție . O porție conține 146 de calorii , 4 g de proteine și 13 g de grăsimi . Această rețetă de la Taste of Home are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Un amestec de maioneză, romaine, iarbă de mărar și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu un scor de 24% , acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Salată în straturi pentru mulțime , Salată grecească în straturi pentru mulțime și Salată Please-a-Crowd .

Dip ușoară de creveți

Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă Easy Shrimp Dip. Această rețetă face 10 porții cu 118 calorii , 4 g de proteine și 8 g de grăsime fiecare. Pentru 49 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 32 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână brânză cremă, sos cocktail, creveți și alte câteva ingrediente, o puteți face. Super Bowl-ul va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și pescatariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 23% . Acest scor nu este atât de mare. Încercați coaja ușoară de creveți (fierberea creveților) , dip de creveți și dip de creveți pentru rețete similare.

Rulouri de pui cu pizza

Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă Pizza Chicken Roll-Ups. Pentru 1,93 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 282 de calorii , 36 g de proteine și 12 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână brânză mozzarella parțial degresată, pepperoni, sos de pizza și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 54% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Pizza Roll Ups , Pizza Roll Ups și Pizza Roll Ups .

Supă de usturoi și vinete prăjite

Ai nevoie de 30 de aperitive fără gluten și întregi ? Supa de usturoi și vinete prăjite ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 1,05 USD per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 109 calorii , 4 g de proteine și 7 g de grăsimi . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Allrecipes. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, piure de roșii, vinete și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 37% . Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Supa de vinete și usturoi prăjite , Supa de usturoi de elefant prăjită cu rețetă de vinete la grătar și Caponata de usturoi și vinete prăjite pentru rețete similare.

Videoclipuri pentru a face mâncare de iarnă în stil diferit Aperitive de iarnă
4 Aperitive Ușoare (și uimitoare!) de Sărbători în 20 de minute - Gustări de petrecere impresionante! - Bucătarul MichaelCele mai simple și mai uimitoare Aperitive de petrecere sunt aici! Impresionați toată lumea de sărbători de anul acesta. Aceste 4 mușcături sunt...
4 Aperitive de ultim moment pentru a face din petrecerea dvs. de vacanță un succesEPISODUL 649 - Cum să faci 4 aperitive de ultimă oră pentru a face din petrecerea ta de vacanță un succes REȚETE COMPLETE AICI: ...
Aperitive de vacanță ușor de făcut înainteAcreHomestead #EasyAppetizers #HolidayAppetizer #ThanksgivingMealPrep Instagram ...
Aperitive de petrecere rapide și ușoare (toate cu patru ingrediente sau mai puțin!). Bonus, multe au un conținut scăzut de carbohidrați!Aperitive de petrecere rapide și ușoare (toate cu patru ingrediente sau mai puțin!). Bonus, multe au un conținut scăzut de carbohidrați și puțin vinovat! Această petrecere delicioasă...
Sfaturi și trucuri pentru a crea Aperitive de iarnă pentru iarnă
Idei suplimentare de meniu legate de iarnă Aperitive de iarnă